Ydinosaamisemme

Ydinosaamisemme on asuin- ja toimistorakennusten uudis- ja korjausrakentaminen. Olemme olleet tekemässä lukuisia uudisrakennushankkeita sekä hyvin monentyyppisiä peruskorjausprojekteja lähtien pienistä korjaustöistä päätyen kerrostalokortteleiden täydellisiin peruskorjauksiin. Projektimme toteutamme asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti.

 

Rakennuttaminen

Rakennuttamisen ja rakentamisen ammattilaisina olemme mielellämme mukana asiakkaamme projektissa jo hankesuunnittelu- ja -kehitysvaiheessa, jolloin osaamisemme on käytössäsi hankkeen alusta alkaen. Olemme kustannustietoisia ja tavoitteenamme on aina ohjata kustannukset pysymään sovittussa tavoitteessa. Meiltä löytyvän arkkitehtiosaamisen yhdistäminen rakennuttamis- ja taloudellisuusosaamiseen tuo tilaajalle merkittävää etua. Ennen projektin käynnistystä analysoimme eri toteutusvaihtoehdot ja valitsemme niistä yhdessä asiakkaamme kanssa hankkeeseen parhaiten sopivan. Projektin käynnistyttyä vastaamme rakennushankkeen kokonaiskoordinoinnista ja johdosta sisältäen projektin budjetoinnin, aikataulutuksen, suunnitteluttamisen, laadunhallinnan ja suunnittelun ohjauksen. Etsimme projektiin sopivimmat suunnittelijat ja urakoitsijat, valvomme työn toteutuksen työmaalla ja varmistamme, että työn tulokset vastaavat sovittua. Olemme asiakkaamme tukena takuuaikana ja myös sen jälkeen.

Vahvuuksiamme ovat projektinjohto, peruskorjaus- ja uudisrakennusprojektien rakennuttaminen sekä elinkaarikustannusten hallinta. Johdamme ja toteutamme jokaisen projektin meille tärkeimpänä!

 

Kiinteistökehitys

Kiinteistökehityshankkeissa otamme tavoitteeksemme kiinteistön ja hankkeen tuottavuuden maksimoinnin, on kiinteistö sitten esimerkiksi elinkaarensa loppupäässä oleva liike- tai toimistorakennus, jolla voi olla uusi elämä asuntoina, tai asuintalokiinteistö, jossa on käyttämätöntä rakennusoikeutta tai mihin sellaista voidaan saada. Osaamme ammattitaidollamme löytää kiinteistölle taloudellisesti optimaalisen ratkaisun ja lähdemme kehittämään hanketta sen perusteella tuottavaksi  omistajalle ja käyttäjälle. Hankkeiden vaatimat lupa- ja kaavoitusprosessit sekä niihin liittyvät eri sidosryhmät ovat meille tuttuja ja pystymme sen perusteella ohjaamaan prosessin sovittuun päämäärään.