”Suomalainen sisu on kestämistä ja peräänantamattomuutta vaikeiden aikojen edessä. Mutta se on joskus myös passiivista: purraan hammasta. Hiihdetään suossa. Taivutaan, vaan ei taituta.  Amerikkalainen sisu (grit tai guts) on reipasta toimintaa ja sitkeää uskoa omiin kykyihin: jokainen voi muuttaa maailmaa. Jokainen voi olla sankari. Se on hyvin aktiivista: Vaikeuksien kautta voittoon, mutta voittoon yhtä kaikki.” HS 1.9.2017

Sisulainen sisu on yhdistelmä suomalaisesta ja amerikkalaisesta sisusta: reipasta ja aktiivista toimintaa sekä peräänantamattomuutta sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi: halua ja intoa päästä sovittuun päämäärään ja tehdä meistä asiakkaallemme korvaamattomia.

 


 

Tapamme toimia

Toimintatapamme ydin ovat yrityksen arvot, jotka ovat riippumattomuus, luotettavuus, ketteryys ja arvostaminen.  Näiden arvojen pohjalta olemme suunnitelleet toteutusprosessin, joka tähtää joustavaan mutta päämäärätietoiseen ja tavoitteelliseen projektinjohtoon.

 

Miten toimintatapamme ja arvomme näkyvät ja tarkoittavat asiakkaillemme

Käytännön toiminnassa hioutunut toimintatapamme merkitsee asiakkaallemme ennenkaikkea vaivatonta, sujuvaa ja tavoitteidenmukaista projektitoteutusta. Pidämme asiakkaamme hyvin tietoisena projektin etenemisestä ja sovittujen tavoitteiden saavuttamisesta, ja annamme asiakkaallemme mahdollisuuden osallistua projektin toteutukseen niin paljon tai niin vähän kuin sovitaan. Asiakkaamme voi jättää projektistaan stressaamisen meille ja keskittyä oman työnsä hoitamiseen!