Sisu Rakennuttaja Oy

Sisun ydintiimi koostuu kolmesta rakennusalan vahvasta ammattilaisesta, joilla kullakin on vähintään kahdenkymmenen vuoden kokemus rakennusalalta hyvin monipuolisista projektien toteutus- ja johtotehtävistä, ja jotka ovat olleet tekemässä varsin monimuotoisia hankkeita Suomessa ja ulkomailla.

Yhdistämällä tämä vuosikymmenien monipuolinen kokemus syntyi Sisu Rakennuttaja, jossa osaaminen ja ammattitaito on enemmän kuin osiensa summa: pystymme hyödyntämään eri osapuolten kokemusta ja tarjoamaan asiakkaillemme ylivertaista osaamista ja aidosti asiakaslähtöistä palvelua.  Sisulaisten omaa osaamista täydentää vahva osaavien ammattilaisten verkosto, jonka ammattitaitoa käytämme tarvittaessa varmistamaan resurssien riittävyyden ja osaamisen kaikkiin projekteihimme ja kaikkiin tilanteisiin.  Verkostoomme kuuluu eri alojen suunnittelijoita, valvojia ja rakennuttajia, joiden osaamista voimme hyödyntää projekteissamme.

Sisu Rakennuttaja Oy
Espoo, Helsinki
Y-tunnus: 2851940-2
sähköposti sisu (at) sisurakennuttaja.fi

 

Yhteyshenkilöt

Heikki Rönkä

Projektijohtaja, DI. Partner
puh: o5o – 3160725, sähköposti: heikki (at) sisurakennuttaja.fi

Heikki on projektinjohdon pitkän linjan osaaja. Hän on työskennellyt monipuolisissa tehtävissä mm. rakennusurakoinnissa ja rakennuttajana, sekä liiketoiminnan kehitystehtävissä ja yritysjohdossa. Heikillä on yli 20 vuoden kokemus uudis- ja peruskorjaushankkeista, pääasiassa asuinrakennuskohteista Suomessa ja ulkomailla. Heikin vahvuudet projektinjohdon lisäksi ovat sopimusjuridiikka ja hankintatoimi.

 

Mikko Kääriäinen

Projektijohtaja, arkkitehti. Partner
puh: o4o – 5466130, sähköposti: mikko (at) sisurakennuttaja.fi

Mikko on kokenut projektinjohtaja ja suunnittelun vetäjä. Hän on ollut toteuttamassa lukuisia asuin- ja liiketilakiinteistöjen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteita. Mikon vahvuudet ovat projektinjohdon ohella suunnittelunohjaus sekä pääsuunnittelu, painopisteen ollessa korjausrakentamisessa.